Primero Total - Health Food For Horses and Ponies

Total foder är spannmålsfritt och fiberrikt

Funktionsfoder baserat på vetenskap och helhet.

Spannmålsfritt och fiberrikt funktionsfoder som ger sund och uthållig energi.

Lågt innehåll av socker och stärkelse vilket har stor betydelse för ponnyer för tävling som ofta måste ha tillskott av kraftfoder. 

Vi på Stuteri K2 som fött upp ridponnyer i flera år, har flera ridponny hingstar, tävlingsponnyer i eliten o hästar i eliten i tävling, har nu provat Primero Total i nästan 2 år på våra hingstar som bor hemma och är helt övertygade att detta foder är riktigt bra.

Veronas BoGi fick akut fång för 2 år sedan med påföljande början till cushing för att vi under flera år inte förstått att spannmål och socker fodermedel är olämpligt. Det har framgått tydligt ett ökat antal sjukdomar delvis relaterat till fel foder såsom kolik, fång, cushing, magsår, korsförlamning och EMS/IR m.fl. Eftersom Total har högt energi innehåll och lagom smb protein innehåll krävs inga stora mängder av fodret vilket innebär att kostnaderna i slutändan blir mindre än ett konventionellt kraftfoder. Ex.ridponny hingstarna får vardera 2-4dl per dygn och är runda, blanka och allmänt välmående. 

Total är ett naturfoder utan tillsatt spannmål och sockerråvaror 👍🙂o

Total innehåller inga konserveringsmedel och är framtaget enbart med naturliga råvaror. se innehåll

Tack Malin Sköld och Anna att ni presenterade fodret för Stuteri K2 som inte är övertalningsbara då det finns så mycket foder på marknaden men fodret har talat sitt eget språk. Inga spannmål och låg sockerhalt var övertygande. Jag är er evigt tacksam att mina hingstar ser ut som de var ungpojkar och välmusklade trots att de är 24 år, 16 år, 21 år och 13 år. 

Obs! Vi på Stuteri K2 är inte försäljare av Primero Total och har ingen provision utan vi vill bara berätta för andra människor som vill slippa foderrelaterade sjukdomar på sina ponnyer och hästar 🙂🙂🙂

 

 

Hälsofodret för alla höstar och ponnyer i alla sammanhang

Innehåll och näringsanalys

Även Toppfoder för tävlingsponnyer och hästar som är heta eller slöa 😀